2B Connect slaat de vleugels uit

Op donderdag 9 juni 2016 plantte het Interreg-project ‘2B Connect’ een eerste zaadje in de hoofden van ondernemers: meer biodiversiteit op bedrijfsterreinen biedt kansen. Het startevenement op de Automotive Campus in Helmond bleek daartoe een ideale gelegenheid.

2B Connect staat voor het samenbrengen van bedrijven en biodiversiteit. Tijdens het startevenement maakte het deze ambitie meteen helemaal waar. Na een boeiende informatieve ochtend over het project en hoe bedrijven en planten en dieren elkaar versterken, trapten een 100-tal geïnteresseerde ondernemers, milieuadviseurs, onderzoekers, beleidsmakers en 19 projectpartners samen officieel het project af.

Lees hier het volledige persbericht.

Meer info over 2B Connect op www.2b-connect.eu

2B Connect_content09-01

opmaak_logo's-2B-Connect